Tiskové zprávy

Letošní den otevřených dveří na karlovarském letišti se bude konat v sobotu 17. 6. 2023

I letos pořádá letiště Karlovy Kary spolu s partnery Den otevřených dveří, který bude plný zážitků pro naše malé i velké návštěvníky. Program začne v 11 hodin a potrvá do 16 hodin.
 
Na programu budou tradiční ukázky výstroje, výzbroje a technického vybavení hasičů, policie a celní správy, v případě příznivého počasí se děti mohou těšit na oblaka pěny, která zajistí letištní hasiči. Tradičně nebudou chybět ani prohlídky letiště s výkladem. Díky sponzorům, kterými letos jsou cestovní kanceláře Čedok, Alexandria a AutoPalace, bude připraven také pestrý program pro děti. Mohou se těšit na soutěže, skákací hrad, dětské disko a oblíbené malování na obličej. Rodiče si budou zase moci při testovací jízdě vyzkoušet modely vozů Audi a Volkswagen osobní a užitkové vozy. Kdo touží po opravdovém leteckém zážitku, může si u letecké školy F-Air nebo Leteckého Klubu Karlovy Vary předem zakoupit zážitkový let. O lety budeme i soutěžit formou slosování vstupenek, takže šťastní výherci se budou moci proletět zdarma, a to díky sponzoringu F-Airu a Leteckého klubu.  Letošní novinkou bude autovláček, který bude převážet návštěvníky od parkoviště k terminálu a hasičské stanici a zpět.
 
Vstup na akci a parkování u letiště bude zdarma. Návštěvníkům budou k dispozici stánky s občerstvení i nápoji, kde bude možná si zakoupit nejrůznější pochutiny. A pokud někdo nemá možnost dopravit se na letiště vlastním vozem, může využít autobusy bezplatné kyvadlové městské autobusy z Karlových Varů a zpět. Od 10:20 hodin budou zvláštní autobusy jezdit ve dvacetiminutových intervalech ze zastávky Tržnice.
 
„Věřím, že letošní červnové datum nám přinese více štěstí s počasím než loni a všechny k nám na letiště srdečně zvu. Přijďte si s námi užít den plný zábavy. Těšíme se na vás!“
 
Alice Justina Undus, jednatelka


Odkaz na plakát ZDE.
  
Vložení nového komentáře

Komentáře vyjadřují stanovisko přispěvatelů, je však zakázáno vkládat komentáře, které jsou v rozporu s dobrými mravy nebo právními předpisy. Je rovněž zakázáno vkládat komentáře, které mají formu komerční reklamy. Komentáře, které jsou v rozporu s uvedenými zásadami, budou smazány.

skrýt komentáře