Tisková zpráva: Letecká společnost AeroSvit pozastavuje pravidelné letecké spojení

03.06.2011, 13:05
| Služby cestujícím

Letecká společnost AeroSvit Ukrainian Airlines včera odpoledne informovala vedení společnosti Letiště Karlovy Vary s. r. o. a ministerstvo dopravy ČR o pozastavení přímého leteckého spojení z Kyjeva do Karlových Varů a zpět od 13. 6. 2011. Dle informací, které vedení letiště od letecké společnosti obdrželo, byl dopravce k tomuto kroku nucen přistoupit z technických důvodů, způsobených snížením počtu letadel ve flotile společnosti.

Vedení společnosti Letiště Karlovy Vary ihned zahájilo jednání s dopravcem, jejichž cílem je obnovit toto letecké spojení, jakmile technické problémy na straně dopravce pominou.

Pro přesměrování nebo refundaci letenky musejí cestující s platnou letenkou na lety s plánovaným odletem z Karlových Varů po 13. 6. 2011 kontaktovat společnost Aerosvit nebo cestovní kancelář, kde si letenku zakoupili.

Karlovy Vary, 3. června 2011