Vyjádření letiště Karlovy Vary k přesměrování letu QS 521/520 Travel Service z/na Rhodos dne 15. června 2007.

15.06.2007, 21:35
| Služby cestujícím

Letiště Karlovy Vary se tímto distancuje od odpovědnosti za změnu trasování letu společnosti Travel Service z/na Rhodos dne 15. června 2007. Společnost Travel Service z provozních důvodů (zpoždění letu o více než 6 hodin) rozhodla o změně a přesměrování svého letu na původně plánované trase Rhodos - Karlovy Vary - Pardubice - Rhodos. Tato změna spočívala ve zrušení mezipřistání v Karlových Varech. Z tohoto důvodu museli následně cestující z/do Karlových Varů absolvovat dlouhou jízdu náhradními autobusy na/z letiště Pardubice.

Postup společnosti Travel Service je nejen pro klienty CK, ale i pro letiště Karlovy Vary samotné silně poškozující. Bohužel však není v silách letiště Karlovy Vary jej jakýmkoliv způsobem ovlivnit. Při výběru zájezdu tak lze jen doporučit dobrou volbu letecké společnosti.

Věříme, že se již podobná rozhodnutí Travel Service nebudou opakovat a všechny plánované lety budou uskutečněny dle plánovaného letového řádu. Všem cestujícím se omlouváme za vzniklé potíže i přesto, že letiště Karlovy Vary tuto situaci nezavinilo.