České aerolinie budou létat z Karlových Varů již na třech pravidelných linkách (Moskva, St. Petersburg, Praha)

23.05.2007, 11:06

Airbusy A320 Českých aerolinií budou létat z Karlových Varů do další ruské destinace - St. Petersburgu. Pravidelná linka OK 890/891 bude operována od 30. června letošního roku každou sobotu (odlet do St. Petersburgu ve 14:25, přílet ze St. Petersburgu v 19:45).

V souvislosti s touto linkou dojde od stejného data k 'oživení' vnitrostátního spojení mezi karlovarským letištěm a českou metropolí. Linka OK 046 bude na LKKV přistávat každou sobotu ve 13:35, do Prahy je plánovaný odlet OK 047 večer ve 20:30. Linku OK 046 do Karlových Varů bude možné v Praze využít k přestupu např. z těchto destinací: Amsterdam, Barcelona, Bělehrad, Berlín, Budapešť, Frankfurt, Hamburg, Tel Aviv. Zpáteční let OK 047 navazuje v Praze např. na lety do: Athén, Bejrútu, Bologni, Larnaky, Soluně, Tel Avivu, Jerevanu nebo Kuwaitu.

Komentáře k článku:
Letovy rad
Jiri | 04.03.2008, 12:12
Jelikoz je to jedinne linkove spojeni mezi KLV a PRG a tudiz i ostatnimi destinacemi tak si myslim ze by bylo mnohem uzitecnejsi kdyby bylo mozne aby letadlo odletavalo z KLV drive a mohlo by tak navazovat na spoustu jinych destinaci. Ja do Cech jezdim casto ale cesta z Prahy je opravdu ukrutna ... .