Karlovarské letiště plánuje rozšíření stávajících i zavedení nových linek

05.01.2007, 7:50

Do Karlových Varů budou v roce 2007 pravidelně létat nejméně čtyři společnosti. Na pravidelných linkách z/do Moskvy jsou i nadále plánovány letouny Českých aerolinií a Aeroflotu, který se v loňském roce po 6 letech na karlovarské letiště vrátil. Pokračují jednání směřující k otevření mj. pravidelných linek do sousedního Německa ( Mnichov ) a do ukrajinské metropole - Kyjeva. Významné rozšíření se předpokládá i na charterových letech. Do Monastiru v Tunisku se klienti cestovních kanceláří budou i letos přepravovat stroji Karthago Airlines (od 25. května), pro lety na řecký ostrov Rhodos (od 5. června) a do turecké Antalye (od 8. června) jsou plánována letadla společnosti Travel Service. Zájezdy do uvedených destinací jsou již v prodeji.