Z Karlových Varů se bude létat i v roce 2024

V posledních dvou dnech se v celostátních i lokálních médiích (idnes.cz, portál Zdopravy.cz, Karlovarský deník) objevily informace o tom, že letecká společnost Smartwings neplánuje v příštím roce provozovat lety z menších regionálních letišť, konkrétně z Pardubic, Českých Budějovic a Karlových Varů. Za letiště Karlovy Vary jsme si této situace vědomi a spolupracujeme s cestovními kancelářemi a jejich alternativními dopravci na řešení situace.

CK Čedok vydala včera prohlášení, které jasně říká, že odlety z Českých Budějovic, Pardubic i z Karlových Varů klientům bude nabízet i v letní sezoně 2024. Prodej zájezdů, který je již spuštěn od poloviny srpna 2023, tak ve first minute pokračuje. Čedok spolupracuje v rámci celé skupiny ITAKA s různými leteckými společnostmi, lety z Karlových Varů budou tedy objednány u jiných aerolinek než Smartwings. V tuto chvíli už Čedok má  pro naprostou většinu chystaných destinací z menších regionálních letišť na příští léto zajištěného jiného dopravce.

S přáním krásného a klidného Dne české státnosti,

Alice Justina Undus
jednatelka